- enrico
- 27 Giugno 2025
Raw prawn tartare from Acciaroli, served with evo oil, salts and peppers
- enrico
- 27 Giugno 2025
tartare di Gamberoni da condire a piacimento (olio evo, 2 sali e pepe)
- enrico
- 13 Giugno 2025
raw red prawn from Acciaroli, served with evo oil, mixed peppers and 2 salts
- enrico
- 3 Giugno 2025
gamberi di Acciaroli da condire a piacimento (olio, mix di pepe e 2 sali)
- enrico
- 25 Aprile 2024
lightly seared tuna from our sea, mayo with local herbs, red onion and EVO oil
- enrico
- 25 Aprile 2024
glass of day sparkling wine or wine white
- enrico
- 24 Aprile 2024
vino fermo bianco e/o bollicina italiana
- enrico
- 24 Aprile 2024
Aperol o Campari, spumante extra dry cilentano, soda e arancia
- enrico
- 8 Luglio 2023
thinly sliced local fish (catch of the day), soy sauce, cherry tomatoes, green apple, lemon and EVO oil
- enrico
- 8 Luglio 2023
London Dry Gin Bombay Sapphire with Mediterranean Fever-tree
- 1
- 2